4076717_1295043 (2)

Topics nu ook vertaald!

Berichten, agenda of poll - de vertaalfunctie werkte al voor de meeste functies van de Ziber ouderapp, behalve voor de Topics. Trots kunnen wij vertellen dat Topics nu ook over de vertaalfunctie beschikt! 

Wat zijn Topics?

Topics zijn korte chatgesprekken tussen ouders een leerkrachten van een school. Via de Ziber ouderapp kunnen ze op een veilige manier chatten met elkaar over een bepaald onderwerp (Topic). Naast berichten kunnen er via Topics ook bijlagen met elkaar gedeeld worden, zoals foto's en documenten.  

Spreek de taal van de ouder

Een gesprek voeren met anderstalige ouders kan voor een leerkracht soms een opgave zijn. Zeker online is het fijn als u weet dat de boodschap aan de ouder goed is overgekomen.

Met de vertaalfunctie van Ziber is dit geen probleem meer. Met Ziber spreekt u alle talen! 

Automatisch vertaald

Met Topics kunt u een compleet gesprek voeren met een ouder, in zijn of haar eigen taal. De chatberichten worden, zonder dat u hier iets voor hoeft te doen, vertaald naar de “voorkeurstaal” die is ingesteld bij het profiel. U als leerkracht kunt dus gewoon een chatberichtje sturen vanuit uw eigen taal en de ouder leest het bericht in zijn voorkeurstaal (en andersom). Wel zo handig!

Groepsgesprekken

Het is zelfs mogelijk om groepsgesprekken te voeren waaraan ouders, die verschillende talen spreken, kunnen deelnemen. Het gesprek wordt voor ieder vertaald naar zijn eigen taal. 

Tags