Ziber Voorwaarden

Algemene voorwaarden

In onze Ziber Algemene Voorwaarden hebben we beschreven wat u kunt verwachten van Ziber en ook wat wij van u verwachten als gebruiker van het platform. Voor meer informatie kunt u de voorwaarden lezen via deze link.

Privacybeleid

Ziber is een onderneming die veel waarde hecht aan privacy en daarom hebben wij onze principes hierover beschreven in ons Privacybeleid en handelen hier ook naar. Wij zijn ook Verwerkingsverantwoordelijke zoals beschreven in ons Privacybeleid. Wij handelen conform de beschreven wetgeving in het kader van de AVG (zie ook Autoriteit Persoonsgegevens). Voor meer informatie kunt u het privacybeleid lezen via deze link.

Verwerkersovereenkomst

In het kader van de AVG ( Algemene verordening gegevensbescherming) zijn wij Verwerker van persoonsgegevens voor Verwerkingsverantwoordelijke (de Onderwijsinstelling). Om Ziber Education te kunnen gebruiken zal Verwerkingsverantwoordelijke een Verwerkersoverovereenkomst moeten sluiten met Verwerker. Ziber is deelnemer van het Privacyconvenant en gebruikt de Model Verwerkersovereenkomst voor het Onderwijs.

Demo aanvragen

Plan een vrijblijvend 1-op-1 gesprek met ons en ontdek alles over de Kwieb ouderapp!