Over Ziber

Ziber is een Nederlands software bedrijf en maakt het u als ondernemer makkelijk! Makkelijk? Ja, makkelijk. Wij nemen u namelijk heel veel werk uit handen. Wij zorgen voor automatische doorontwikkeling van uw alle Ziber software, dat websites blijven werken op de nieuwste browser, dat websites goed vindbaar blijven in Google, dat er een goede integratie is met social media, dat narrow casting altijd werkt, dat er goede backups zijn, etc etc. En dat allemaal voor een vast bedrag. Dat scheelt u een hoop energie!

Ziber Cloud

Alle Ziber software producten staan in de Ziber Cloud. Dat betekent dat u er altijd vanaf iedere locatie bij kunt en dat zij bij Ziber zorgen dat alles optimaal werkt. Wanneer u voor een Ziber product kiest, dan huurt u dit product voor een bepaalde periode. En wij dragen dan de zorg dat alles goed en snel bereikbaar is. Dat alle techniek up-to-date blijft. En dat er regelmatig vernieuwingen worden doorgevoerd. Vernieuwingen om het onderhoud voor u makkelijker te maken. Vernieuwingen dat uw website in alle browser werkt en goed vindbaar is bij Google. Wij informeren onze klanten regelmatig over de ontwikkelingen via nieuws in Gnap, via onze support website (http://support.ziber.nl) via onze Twitter http://twitter.com/zibersupport en via onze Facebook Pagina http://facebook.com/ZiberSoftware

Ziber Gnap

Alle Ziber producten maken gebruik van het uitgebreide en toch eenvoudige content management systeem van Ziber: Gnap. Welke product u ook van Ziber gebruikt, u hebt altijd de beschikking over Gnap om al uw informatie snel en makkelijk te onderhouden. Alles op 1 plek, dat houdt het voor u overzichtelijk. Ook kunt u via Gnap uw informatie op uw website plaatsen, naar websites van anderen publiceren of op een flat screen in uw bedrijf (www.senseview.nl) of zelf naar sociale media. Kortom met Gnap bent u in controle over uw informatie. 1 Keer iets in voeren en publiceren naar verschillende presentaties. Dat is pas handig!

Innovatie

Bij Ziber zit innoveren in de genen. Het is eigenlijk een stukje van ons DNA. We doen het dan ook voortdurend en als dagelijkse gang van zaken. Bijna zonder er over na te denken. We hebben daar natuurlijk wel de omgeving voor gecreëerd. Een van die belangrijke aspecten bent u! U, de klant, kunt namelijk bij ons feedback geven. U kunt met ideeën komen om uw website ook in de toekomst concurrent te houden. Daar hebben we een speciaal feedback systeem voor gemaakt waar mensen bij Ziber voortdurend rekening mee houden zodat we de beste ideeën realiseren. Zo komen u en wij samen verder.

Iedere 2 weken leveren we vernieuwingen en updates op in onze software. Die zijn dan direct voor al onze klanten beschikbaar. Onze klanten ervaren hierdoor dat we in beweging zijn en geven ons vervolgens weer belangrijke feedback op al deze nieuwe mogelijkheden.

Ziber Partners

Al sinds 1998 werkt Ziber met grafisch vormgevers in Nederland samen. Met behulp van de Ziber Design software kunnen deze vormgevers ieder Ziber product voor u op maat afstemmen. Met een professionele uitstraling en creatie is ieder opgeleverd Ziber product van hoge kwaliteit. Werkt u zelf met een vaste vormgever die geen partner is van Ziber en wilt u toch een Ziber product? Dan kunt u deze vormgever doorverwijzen naar www.ziber.nl. Bekijk hier de lijst met alle vormgevers die Ziber software gebruiken.

Ziber = nuchter

De naam Ziber komt voort uit het westfriese dialect en staat, voorzover wij hebben kunen achterhalen, voor 'nuchter'. En dat past ons. Nuchter over de mooie producten die we in het Noord-Hollandse Schagen ontwikkelen. En ook nuchter over de support en service die we u verlenen. U kunt ons namelijk altijd bellen en mailen, we zijn er voor u!

Bel ons op 0224-290996, of mail via support@ziber.nl
Volgt u onze twitter al? http://twitter.com/zibersupport
Volgt u onze Facebook pagina ook? www.facebook.com/ZiberSoftware

Het team

Pim
Sander
Yvonne
Maikel
Johan

Ben jij ook een topper op gebied van user-interfacedesign, communicatie, marketing en support of op gebied van software-ontwikkeling? En zou jij het Ziber Team willen versterken? Stuur dan een e-mail naar support@ziber.nl  en beschrijf waarom jij vindt dat het Ziber Team jou absoluut niet kan missen!