4010917_1149163 (2)

Oekraïens nu ook als taal beschikbaar!

Met Kwieb betrekt u alle ouders bij de school, ook wanneer deze de Nederlandse taal nog niet beheersen. 

Vertaalfunctie van Kwieb

Met de vertaalfunctie van Kwieb krijgen ouders informatie van school automatisch vertaald in hun eigen voorkeurstaal. Op deze manier kunt u deze ouders ook bereiken en missen ze nooit een belangrijk bericht. Goed om te weten is dat wanneer een ouder in zijn eigen taal reageert u dit in de Gnap teamapp natuurlijk ook in uw eigen voorkeurstaal te zien krijgt.  

Oekraïens nu ook beschikbaar! 

Veel scholen zullen te maken krijgen met leerlingen uit Oekraïne. Juist voor de ouders van deze kinderen is het zo belangrijk om goed te kunnen communiceren met de school. De Oekraïense taal is vanaf nu beschikbaar in de Kwieb ouderapp.

Beschikbare talen

Er zijn een flink aantal talen beschikbaar in Kwieb waaronder Nederlands, Spaans, Portugees, Oekraïens, Engels, Hongaars, Somalisch, Duits, Catalaans, Hindi, Frans, Turks, Chinees (simplified), Pools, Arabisch, Tigrinya, Perzisch, Dari, Urdu, Russian, Myanmar (burmese), Vietnamees. Kijk voor de actuele lijst op onze supportpagina.

Mist u een taal?

Mist u een taal voor de ouders van uw school? Neem gerust contact met ons op via support@ziber.nl en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. 

Topics (de chat functie) is op dit moment als enige functie nog niet beschikbaar voor de vertaalfunctie, maar hier werken we aan!

Tags