4190630_1564329 (7)

Eenvoudiger teamleden uitnodigen voor de administratie!

Voor de administratie van uw school/opvang

Het is voor de administratie van de school/opvang nu nog eenvoudiger geworden om teamleden uit te nodigen voor de Ziber teamapp.

Beheer teamleden in één scherm

Vanaf nu zijn de teamleden voor de administratie eenvoudig te beheren via één scherm. Stuur teamleden per e-mail een uitnodiging en geef ze direct de juiste rol. Het handmatig samenvoegen van accounts met het leerling-administratiesysteem is verleden tijd. 

Uitnodiging sturen

De uitnodiging voor de Ziber teamapp wordt verstuurd naar het e-mailadres van het teamlid. In deze e-mail staat een activatielink waarmee de uitnodiging kan worden geaccepteerd. 

Rollen toekennen 

De administratie kent bij het uitnodigen van het teamlid direct een rol toe. Dit zorgt ervoor dat het teamlid bij de juiste onderdelen van de Ziber teamapp kan komen. 

U kunt kiezen uit: directie, administratie, IB'er, leerkracht/pedagogisch medewerker/groepsleider/trainer of teamlid (vakleerkracht, onderwijsassistent, gymleerkracht, conciërge, stagiair, ICT medewerker).

Gekoppeld aan leerlingvolgsysteem

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een leerling-administratiesysteem worden leerkrachten/PM'ers bij het uitnodigen direct gekoppeld aan hun eigen groep(en). In het verleden moesten de accounts van leerkrachten/PM'ers eerst nog samengevoegd worden. Dit is vanaf nu niet meer nodig en is bij het uitnodigen direct geregeld. 

Beheerders 

Een teamlid kan ook beheerder worden. Een accountbeheerder kan teamleden uitnodigen en synchronisaties uitvoeren. Een financieel beheerder kan bij de Ziber Pay instellingen en heeft inzage in Stripe. 

Meer weten over teamleden uitnodigen?

https://support.ziber.eu/hc/nl/articles/9644144178333-Teamleden-uitnodigen

Tags