Ziber voor de ouderraad (OR)

Online een betaalverzoek sturen voor het innen van de vrijwillige ouderbijdrage innen, een schoolreisje, avondvierdaagse, (knutsel)spullen of andere activiteiten rondom de school of het kindcentrum. Een bericht sturen van de notulen van de laatste vergadering? Of de ouders uitnodigen voor een activiteit? De Kwieb ouderapp brengt de ouderraad in in contact met de ouders van de school, opvang of het kindcentrum.

Ouderbijdrage innen? Bereik alle ouders van de school

Eenvoudig alle ouders van de school bereiken? De Kwieb app maakt het voor de ouderraad voortaan heel eenvoudig de vrijwillige ouderbijdrage te innen. De ouderraad verstuurd met de Kwieb app online een betaalverzoek en bereikt daarmee direct alle ouders. Online betalingen innen via de Kwieb app is veilig en bespaart ook nog eens tijd.

Notulen versturen van de laatste vergadering

Ouders eenvoudig op de hoogte houden van de afgelopen vergadering? De ouderraad kan via Kwieb eenvoudig de ouders een bericht sturen met de notulen als bijlage. De ouders zien in Kwieb dat het bericht van de ouderraad komt en kunnen de notulen downloaden.

Activiteit met vraag om deelname

Weten wie er aanwezig zijn tijdens de volgende vergadering? Of activiteiten plannen zoals de avondvierdaagse. Maak als ouderraad eenvoudig activiteiten aan waarbij u de ouders kunt vragen om deelname.

Demo aanvragen

Plan een vrijblijvend 1-op-1 gesprek met ons en ontdek alles over de Kwieb ouderapp!