Wat is jouw bijdrage aan het onderwijs?

Ben je leerkracht, zit je in de ouderraad of werkend als pedagogisch medewerker in de kinderopvang? Wij zorgen voor de beste ervaring.

Primair onderwijs

Optimaal voor het hele schoolteam. Of je nu werkt als leerkracht of conciërge,  de Ziber teamapp geeft jou alle functies die je nodig hebt.

Stichting

Als stichting kun je de ouders bereiken op alle aangesloten scholen of pagina's beheren op de schoolwebsites. Voor alle scholen die aangesloten zijn geldt ook nog een mooie korting!

 

Lees verder

Opvang

Deel foto's van de kinderen met ouders op een veilige manier, vraag om deelname bij een activiteit of bereik iedereen direct met een noodmelding.

 

Lees verder

OR / MR

De jaarlijkse ouderbijdrage kunt u heel eenvoudig innen met Kwieb Betaalverzoeken. U bereikt in één keer alle ouders van school.

 

Lees verder

Leerlingenraad

Laat leerlingen hun eigen activiteiten organiseren, fotoalbums maken en leuke berichten schrijven. In hun eigen Ziber-zone hebben ze alle vrijheid en kunnen ze delen met ouders in Kwieb.

 

Lees verder

Administratie

Met de automatische Parnassys- en ESIS-koppeling is de schooladministratie altijd up-to-date. Absenties worden door de ouders zelf geregeld voor jou overzichtelijk gemaakt in Ziber.

Demo aanvragen

Plan een vrijblijvend 1-op-1 gesprek met ons en ontdek alles over de Kwieb ouderapp!