3900036_1005813

Unieke uitnodiging per ouder en 14 dagen geldig

Aan de start van het nieuwe schooljaar worden er weer flink wat ouders uitgenodigd. De ouders kunnen gebruik maken van de Kwieb ouderapp door middel van een unieke koppelcode. Met deze code en de geboortedatum van het kind kunnen zij de kinderen eenvoudig toevoegen aan de app. 

Unieke uitnodiging per ouder en 14 dagen geldig

Om veiligheidsredenen is vanaf dit schooljaar een code die een ouder als uitnodiging ontvangt eenmalig te gebruiken. Dus wanneer u beide ouders (of meerdere ouders) toegang wilt geven tot Kwieb, dan kunt u alle ouders/verzorgers ieder een unieke uitnodiging sturen. Voorheen was dit één code die door meerdere ouders gebruikt kon worden.

De koppelcode is vanaf nu na het versturen van de uitnodiging 14 dagen geldig.

Herinnering versturen

Zijn ouders vergeten hun kind te koppelen in Kwieb? Geen probleem. De administratie stuurt eenvoudig de ouders een herinnering. De code die de ouders dan ontvangen is vanaf het moment van het versturen van de herinnering opnieuw 14 dagen geldig.

Tip: Wanneer ouders nogmaals geen gebruik maken van de code binnen de 14 dagen, dan kan de school opnieuw een uitnodiging versturen. De ouder ontvangt dan een nieuwe code. 

Tags