3831881_878990

Ouders kiezen hun eigen taal in Kwieb!

Met trots presenteert Ziber misschien wel één van de belangrijkste updates tot nu toe! Met de introductie van de naam Kwieb komt namelijk ook de taalfunctie voor alle ouders beschikbaar. Hierdoor kunnen de ouders hun voorkeurstaal instellen in de ouderapp, zodat zelfs berichten van school worden vertaald. 

Als ouder uw voorkeurstaal instellen?

Ouders kunnen de Kwieb app vanaf nu in hun eigen taal instellen. Ze geven hun voorkeur op en de ouderapp werkt volledig in hun eigen taal. Wilt u weten waar u de taal kunt instellen? Bekijk dan deze uitleg die laat zien waar u dit kunt doen.

Berichten van school automatisch vertaald

Zodra de ouder de taal heeft gewijzigd werkt niet alleen de Kwieb ouderapp in die taal, maar zullen ook berichten van school automatisch worden vertaald naar de taal van de ouder. Op deze manier blijft iedere ouder goed verbonden met school, ook als ze de Nederlandse taal nog niet machtig zijn. 

Grenzeloos

Naast dat deze functie handig is in het multiculturele Nederland, kan Kwieb hierdoor ook door scholen in het buitenland gebruikt worden. De mogelijkheden zijn grenzeloos ;)


Uw taal nog niet in de lijst?

Nog niet alle talen van de wereld zijn actief, maar de lijst zal steeds completer worden. Staat de taal die voor u of uw school belangrijk is er niet tussen? Laat ons dat weten op support@ziber.nl zodat we deze taal eerder kunnen lanceren.

Kwieb, alle ouders verbonden met school!

Tags