4456369_2358598 (7)

Ouders Gezocht: Test de nieuwe Kwieb V5 app!

We zijn bezig met een nieuwe versie van de Kwieb ouderapp en nodigen ouders graag uit om de nieuwste versie, Kwieb V5, te testen. Wij streven ernaar om onze app zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en te zorgen voor tevreden ouders. Daarom laten we graag ouders meedenken en hun ervaringen delen zodat wij de beste app kunnen blijven leveren.

Wat is er nieuw in Kwieb V5?

De nieuwe versie van Kwieb heeft een nieuw design gekregen. Je ziet nu veel duidelijker voor welk kind het bericht bedoeld is. De app heeft een nieuwe, overzichtelijke agenda met een handig kindfilter. Profiel en instellingen zijn samengevoegd in één scherm voor meer overzicht. Ouders kunnen nu ook het schoolprofiel bekijken, waar ze de openingstijden zien, de leden van het team kunnen vinden, en handige documenten zoals de schoolgids kunnen downloaden. Bovendien zijn meldingen die ouders ontvangen nu altijd terug te vinden in het meldingenoverzicht.

Heb jij ouders die willen testen?

We zijn op zoek naar ouders die geïnteresseerd zijn om de nieuwe versie van Kwieb uit te proberen en hun ervaringen met ons te delen. Hun feedback zal ons helpen om de app verder te verbeteren en aan te passen aan hun wensen en behoeften.

Wat heeft een ouder nodig?

• Eén of meerdere kinderen op school/opvang die Kwieb gebruiken. 
• Een Android- of iOS-apparaat. 
• Een beetje technische kennis in verband met het Beta testen van de app. 

Hoe kunnen ouders meedoen?

Heb jij ouders waarvan je denkt dat ze graag mee willen doen. Deel dan graag de onderstaande link waarop deze ouders zich kunnen opgeven! Over de inschrijvingen zullen wij een selectie van ouders maken en deze benaderen voor verdere uitleg. 

ziber.eu/kwiebv5test

Tags