3836534_878992

Meer privacy instellingen

Kwieb is een ouderapp speciaal voor de school-community. Ouders gebruiken Kwieb voor informatie en interactie tussen school/schoolteam. Tegelijkertijd speelt Kwieb ook een belangrijke rol in de sociale interactie tussen ouders die hun kind op dezelfde school hebben zitten. Denk hierbij aan inschrijflijstjes of reacties onder groepsberichten of het uitwisselen van contactgegevens.

Privacy-instellingen ouders

Als ouder kunt u eenvoudig instellen hoe u de Kwieb app wilt gebruiken. Zo kunt u uw profiel uitbreiden met contactgegevens en deze op verschillende niveaus met andere ouders delen. Ook kunt u ervoor kiezen om uw naam af te schermen voor andere ouders, evenals de naam van uw kind. Ontdek meer over deze functie in dit artikel.

Uw contactgegevens delen?

Wilt u uw contactgegevens delen met andere ouders van school, zodat zij u makkelijk kunnen vinden en contacten via de Kwieb ouderapp? Bekijk in dit artikel de mogelijkheden van het delen van uw contactgegevens.

Privacy en de werking van Kwieb

De privacy-instellingen hebben ook effect op de werking van de app. Hier vindt u een overzicht van welke functies niet meer werken als u ervoor kiest om uw naam af te schermen naar andere ouders toe.

Meer informatie over privacy?

Ontdek alles over de mogelijkheden van de privacy-instellingen in Kwieb in deze artikelen.

Tags