3874999_939715

Leerlingenbeheer: uitnodigen & foto's

Ziber heeft een nieuwe datakoppeling met Parnassys en Rovict. Wanneer uw school gebruik maakt van deze LAS-koppeling is het mogelijk om alle nieuwe ouders in één keer uit te nodigen. Dit bespaart de administratie een hoop tijd! 

In bulk ouders uitnodigen (i.s.m LAS-koppeling)

Nodig nu met één druk op de knop alle nieuwe ouders uit. In het leerlingenbeheer krijgt de administratie direct een melding wanneer er nieuwe ouders klaarstaan om uitgenodigd te worden. 

Maakt u nog geen gebruik van deze datakoppeling? Dan kunt u natuurlijk nog steeds handmatig de ouders uitnodigen.

Herinnering versturen

Ook nieuw! Wanneer ouders na drie dagen het account nog niet hebben geactiveerd krijgt de administratie een melding. De administratie kan deze ouders tegelijkertijd een herinnering sturen. Deze ouders ontvangen dan nogmaals de activatie-e-mail. 

Code delen 

Wilt u op een andere manier de ouder benaderen dan via e-mail. Dan kunt u nu ook de persoonlijke koppelcode delen. Zo kunt u de code op de telefoon delen via een bericht of WhatsApp. Ook kunt u op de desktop de unieke code kopiëren om zo vervolgens te delen.

Foto toevoegen

Wanneer de leerling nog geen foto heeft, kunt u deze toevoegen door er één te uploaden bijv. de schoolfoto. Wanneer de ouder de foto aanpast kunt u deze niet meer wijzigen.  

Tags