3857195_905028

Kindcentrum heeft toekomst

Ziber is partner geworden van de  Vereniging Netwerk Kindcentra (VNK) en draagt daarmee financieel bij aan het realiseren van hun toekomstvisie. De Vereniging Netwerk Kindcentra zet zich in om een doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen van 0-13 jaar mogelijk te maken. Zij denkt dat dit het beste gerealiseerd kan worden als opvang en onderwijs integreren, de schotten verdwijnen, en gezamenlijk bestuurd worden vanuit één bestuurlijke organisatie. 

Optimale leeromgeving, door minder regels 

VNK is een vereniging van bestuurders van organisaties die opvang en onderwijs geïntegreerd, op basis van gelijkwaardigheid en vanuit één bestuurlijke organisatie realiseren. Alleen op deze manier denken zij een optimaal, hybride leef-, speel-, leer- en werkomgeving te kunnen realiseren voor kinderen, medewerkers en ouders. 

1 ouderapp voor hele kindcentrum 

Het oudercommunicatie platform van Ziber ondersteunt op dit moment al dat ouders op een kindcentrum 1 ouderapp (‘Kwieb ’) gebruiken. Verschillende organisaties kunnen via de Kwieb ouderapp alle ouders van het kindcentrum bereiken. Denk daarbij aan de opvangorganisatie en de onderwijsinstelling, maar ook bijvoorbeeld de ouderraad, de medezeggenschapsraad en/of de leerling-redactie. Dat maakt het voor ouders en het kindcentrum wel heel gemakkelijk en overzichtelijk en dat is nou precies waar het bij de visie van VNK om draait. 

Bent u lid van het VNK? 

Onderwijsinstellingen en opvangorganisaties kunnen lid worden van de VNK. Leden van het VNK steunen de visie van het VNK en tegelijkertijd krijgen leden extra voordelen van preferred VNK Partners. Bent u lid van het VNK en sluit u een nieuw Ziber Education abonnement af? Dan ontvangt u het eerste jaar 20% voordeel op het abonnement. Bekijk de voorwaarden op https://edu. ziber.nl/tarieven.   

Tags