3863326_915656

Extra talen in Kwieb!

Houd iedereen betrokken

De Kwieb ouderapp ondersteunt vanaf nu nog meer talen, waardoor meer ouders verbonden blijven aan uw school/kindcentrum. De talen die zijn toegevoegd zijn onder andere Somalisch, Hindi, Arabisch en Chinees.

Voorkeurstalen in Kwieb 

De talen die ouders op dit moment kunnen kiezen in de Kwieb app zijn; Nederlands, Engels, Duits, Frans, Pools, Spaans, Hongaars, Catalaans, Turks, Arabisch, Portugees, Somalisch, Hindi en Chinees (simplified). 

Hoe werkt het? 

Wanneer de ouder zijn voorkeurstaal kiest in de Kwieb app, zal de Kwieb app direct in die taal werken. Daarnaast zullen ook berichten en activiteiten die school met ouders deelt (in het Nederlands) automatisch worden vertaald naar de voorkeurstaal van de ouder. Zo wordt het allemaal wel heel eenvoudig voor de leerkracht! 

Waar stelt de ouder de taal in? 

De ouder kan op ieder moment de voorkeurstaal instellen of wijzigen via het ouder-profiel. Dat is linksboven in de Kwieb te vinden. Zie ook deze uitleg voor ouder:  

https://support. ziber.nl/hc/nl/articles/360016786998-Taal-instellen-voor-de-ouderapp 

Heeft u behoefte op uw school aan een specifieke taal voor Kwieb? Laat het ons weten via support@ziber.nl, zodat we kunnen kijken of we die taal zouden kunnen ondersteunen. 

Het Ziber Team 

Tags