3857161_904989

ESIS koppeling

Ziber en Esis zijn een samenwerking gestart voor de uitwisseling van gegevens, wat veel voordelen voor u kan hebben. De afgelopen periode is er bij Ziber gewerkt aan de lancering van een data-koppeling met ESIS. Hierdoor is het heel gemakkelijk geworden om de schooladministratie te koppelen aan het Ziber-platform en de schoolgegevens actueel te houden in Ziber. 

Wat doet de data-koppeling met ESIS? 

Via een eenvoudige druk op de knop in Gnap kunt u gegevens vanuit uw leerlingadministratie Esis synchroniseren met de data in het Ziber-platform. 

- Nieuwe leerlingen worden automatisch toegevoegd
- E-mailadressen van ouders worden klaargezet voor uitnodigen voor de Kwieb app
- Uitgestroomde leerlingen worden verwijderd
- Groepsindeling wordt overgenomen (ook wijzigingen)
- Leerkrachten (namen & groepsindeling) worden overgenomen 

Combinatiegroepen 

Met de komst van de data-koppeling zullen combinatiegroepen in Esis als combinatiegroep maar ook als losse groepen worden getoond. Dit brengt het voordeel met zich mee dat het schoolteam sneller de juiste ouders kan bereiken via de groepen selectie. 

Uitnodigen ouders 

Wanneer er nieuwe leerlingen worden ingelezen, zullen de e-mailadressen van de ouders van deze leerlingen vanuit Esis ook worden klaargezet in Gnap. U kunt deze ouders vervolgens heel eenvoudig uitnodigen voor de Kwieb app.  

De data-koppeling is vanaf nu beschikbaar 

Wilt u gebruik maken van de data-koppeling met Esis? Dan kunt u in dit artikel lezen hoe u uw abonnement bij Ziber kunt uitbreiden en de koppeling kunt activeren. Daarna is het synchroon houden van de administratieve gegevens in Ziber heel eenvoudig geworden. 

Klik hier voor meer informatie en het orderformulier (onderaan de pagina) om uw Ziber abonnement uit te breiden met deze data-koppeling: 

https://support. ziber.nl/hc/nl/articles/360015193678-Koppeling-met-ESIS 

Het Ziber Team 

Tags