Dezelfde ouderapp, nieuwe naam!

Bij Ziber zijn we er al een tijdje mee bezig en nu mogen we het eindelijk aan iedereen vertellen; Kwieb wordt de nieuwe naam van de ouderapp Fiep. De best beoordeelde ouderapp van Nederland staat vanaf nu in de App Store en Playstore onder de naam Kwieb. Kwieb zal automatisch de oude Fiep app op uw telefoon vervangen.

Waarom een nieuwe naam? 

We hebben de naam Kwieb als internationale merknaam vastgelegd, wat ons met de naam Fiep niet (goed genoeg) lukte. We hebben hierdoor betere mogelijkheden voor de toekomst en zo kunnen we met het Ziber platform ook scholen in het buitenland gaan bedienen.

Extra functies in Kwieb

Zodra de Fiep app op uw telefoon vanzelf is veranderd naar de Kwieb app, heeft u bovendien extra functies erbij gekregen! U kunt dan namelijk als ouder uw eigen voorkeurstaal invoeren, zodat de Kwieb app in uw taal zal gaan werken. Ook zullen berichten van school dan automatisch naar uw taal worden vertaald. Daarnaast heeft de app nieuwe privacyinstellingen gekregen, waardoor u de ouderapp nog beter naar uw eigen wens kunt instellen.

Moet u als ouder nog iets doen?

Nee hoor! De app zal vanzelf op uw telefoon updaten en Kwieb zal dan de oude naam Fiep vervangen. Zodra u Kwieb ziet staan, weet u dat het is gelukt. Als het updaten u niet snel genoeg gaat, kunt u natuurlijk ook zelf vanuit de App Store/Playstore de Ziber Kwieb app nu al updaten.

Vragen of opmerking? Mail ons gerust naar support@ziber.nl, we zijn er om u te helpen.

Kwieb, niet voor niets de best beoordeelde ouderapp.

Tags