4075369_1295042 (3)

Dagelijkse synchronisatie Parnassys/ESIS

Belangrijke update op het Ziber platform! De automatische LAS-koppeling met Parnassys en Esis krijgt nu de mogelijkheid de synchronisatie dagelijks automatisch te laten uitvoeren. Ook krijgt u bij de Parnassys-koppeling de mogelijkheid de sublesgroepen aan/uit te zetten en daarnaast worden nu automatisch combinatiegroepen aangemaakt (in plaats van enkel de jaargroep-groepen). Veel vernieuwingen dus! 

Automatische synchronisatie

U kunt de synchronisatie van de LAS-koppeling (Parnassys en ESIS) vanaf nu 'gepland' laten lopen en zo iedere dag automatisch up-to-date blijven! Wanneer u kiest voor 'gepland', dan wordt de synchronisatie één keer per dag (in de avond) automatisch doorgevoerd.

Nieuw schooljaar

De geplande synchronisatie wordt dagelijks doorgevoerd tenzij het een nieuw schooljaar betreft (dat omslagpunt ligt jaarlijks op 1 augustus). Bij een nieuw schooljaar krijgt u een melding en wordt u gevraagd om de wijzigingen voor het doorvoeren eerst te controleren. 

Sublesgroepen aan-/uitzetten 

Een andere optie is om de sublesgroepen uit Parnassys, wel of niet, te importeren. Dit stond altijd standaard aan, maar wordt vanaf nu een optie. Wanneer u kiest om de sublesgroepen niet te importeren worden bestaande geïmporteerde sublesgroepen verwijderd.

Combinatiegroepen vanuit Parnassys

Tot slot worden vanaf nu de combinatiegroepen vanuit Parnassys ook geïmporteerd. Voorheen werden de groepen verdeeld per jaargroep, dus bijvoorbeeld:
'groep 1/2 (jaargroep 1)'
'groep 1/2 (jaargroep 2)'
Vanaf nu komt de combinatiegroep er automatisch ook bij te staan, dus:
'groep 1/2 (C)’
Hiermee kunt u met 1 vinkje de gehele groep bereiken.

Tags