Ziber Education voor de stichting
Het complete communicatieplatform voor de stichting en de aangesloten basisscholen en/of kindcentra. Eenvoudig informatie delen met alle medewerkers en ouders van het kindcentrum.

Scholen eigen presentatie op de website

Alle scholen en opvang locaties krijgen op de website van de stichting een eigen presentatie. Via het scholen overzicht op de website van de stichting kunnen bezoekers eenvoudig de locatie van de betreffende school/opvang terug te vinden. Iedere school of opvang wordt kan via zijn eigen Gnap omgeving zijn eigen logo, foto's en beschrijving beheren.

Pagina's beheren op de websites van de scholen

De stichting kan via de Gnap appbelangrijke pagina's delen op de websites van de scholen. Met één druk op de knop deel je de pagina naar de betreffende scholen. De stichting houdt deze pagina's in beheer zodat de scholen hier geen extra werk van hebben.

Ouders bereiken van de aangesloten scholen

Ziber Education vergroot de communicatie tussen de stichting en de aangesloten scholen. Daarnaast zorgt Ziber Education ook voor verbinding tussen de stichting en de ouders van de school. De stichting deelt via de Gnap app eenvoudig pagina's, berichten, foto’s en agendapunten naar de school en ouders.

Privacy first: Verwerkersovereenkomst 3.0

De stichting en de aangesloten scholen moeten voldoen aan de algemene verordeninggegevens school (AVG). Dit betekent dat de school verantwoordelijkheid draagt om de persoonsgegevens van hun leerlingen goed te beschermen. Ziber Education is aangesloten bij het privacyconvenant onderwijs. Bij Ziber Education staat betrouwbaarheid en veiligheid voorop en zal blijven doorontwikkelen om de veiligheid en privacy van de leerlingen en uw school te garanderen.

Koepelvoordeel 

Zijn er meerdere scholen waarmee u samen in een koepel/stichting werkt?Per 200 leerlingen ontvangt u dan voor alle scholen die Ziber gebruiken 1% korting tot een max van 15%.

Gratis support

Ons supportteam is gratis te bereiken via de telefoon, e-mail en chat. Ook houden wij u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze webinars en uitgebreide kennisbank. 

Deze koepels/stichtingen gingen u voor

Stichting Pit Ko
Stichting Blosse
Stichting Penta
Zonova
Sarkon
Stichting Surplus
Proominent
Stichting Scoh
Stichting Lucas

Ziber Education aanvragen voor uw school

Wilt uw school gebruik maken van de Kwieb ouderapp of wilt u eerst meer weten? 
Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op!

 

Aanvragen

Demo aanvragen

Plan een vrijblijvend 1-op-1 gesprek met ons en ontdek alles over de Kwieb ouderapp!