Ziber Education voor de opvang

De opvang heeft haar eigen omgeving om te publiceren naar de Kwieb ouderapp, website, tv-scherm of nieuwsbrief van het kindcentrum.

Communiceren met ouders

Met de Gnap app publiceer je eenvoudig berichten, activiteiten en fotoalbums naar de ouders.De ouders blijven op de hoogte van alles wat er speelt binnen de opvang via hun Kwieb ouderapp

✓ Berichten met interactie

Via de Kwieb ouderapp ontvangen de ouders jouw berichten. Ze kunnen op een bericht een vind-ik-leuk geven en/of een reactie plaatsen. Ook kun je aan jouw bericht een bestand toevoegen die ouders kunnen downloaden.

✓ Activiteiten met deelname

Wanneer je een activiteit organiseert kun je de ouders om deelname vragen. Zo weet je direct wie er allemaal komen. 

✓ Veilig foto's delen

Deel op een veilige manier foto's met de ouders van de opvang. Door het fotoalbum via Gnap naar de Kwieb ouderapp te delen kunnen alleen de betrokken ouders deze foto's zien.

✓ Noodmelding

Belangrijke mededeling? Stuur een noodmelding naar alle ouders die ze via een pushnotificatie ontvangen. Zo weet je zeker dat iedereen direct op de hoogte is. 

Samenwerken met het kindcentrum

Blijf op de hoogte van welke informatie naar ouders gecommuniceerd wordt. Krijg inzicht in de informatie die gedeeld wordt door jouw collega's of de aangesloten school. Ziber Education zorgt voor verbinding binnen het kindcentrum. 

 

Demo aanvragen

Plan een vrijblijvend 1-op-1 gesprek met ons en ontdek alles over de Kwieb ouderapp!