Ziber Education-training voor leerkrachten
Wij begrijpen dat u de tijd van uw leerkrachten niet altijd wilt besteden aan lange cursussen. We hebben er daarom voor gezorgd dat in een korte tijd de leerkracht het meeste uit Ziber Education kan halen.
Training aanvragen

Wat leert u tijdens de training?

U krijgt eerst een presentatie van het Ziber platform, zodat de verschillende onderelen en apps kort aan bod komen en helder is welke termen worden gebruikt. Daarna geven we een live demo.

 

Ziber Teamapp

Het schoolteam gebruikt de Ziber Teamapp waarmee alle oudercommunicatie geregeld kan worden met 1 afstandsbediening! Ontdek hoe eenvoudig het is om een bericht met foto's of video te delen met ouders. Hoe je een niet-sotren functie instelt, zodat je niet op ieder moment meldingen ontvangt. Ontdek hoe je ouders uitnodigt voor een 10-minuten gesprek of hoe je een absentie invoert voor een kind. Een prive gesprek voeren met een ouder? Dat wordt je uitgelegd en bovendien hoe je er voervolgens een groepsgesprek van maakt, als dat nodig is. Enzovoort,..

 

Ziber Kwieb - de ouderapp

Ouders maken gebruik van de ouderapp Kwieb, waar alles om hun kind draait! Wat kunnen ouders in de app en hoe houd je daar regie op? Hoe start de ouder een gesprek met iemand van school? Hoe plant een ouder het 10-minutengesprek? Hoe stelt een ouder zijn/haar privacy in en de privacay van het kind niet te vergeten? Hoe houdt de app rekening met gescheiden ouders (die niet meer goed met elkaar kunnen)? Hoe deelt een ouder zijn gegevens met andere ouders? Enzovoort,...

 

Kindcentrum?

Wanneer u als school onderdeel bent van een Kindcentrum, komen in de uitleg ook de verschillende Ziber Zones aanbod, waarmee meerdere organisaties (Opvang, Onderwijs, Bibliotheek, Ouderraad, MR,.. etc) kunnen communiceren via de Kwieb ouderapp.

 

Groepstraining bij u op school

Wij komen bij u langs op school en leren u werken met het Ziber Education-platform. De leerkrachten kunnen zelf hun device meenemen (tablet, mobiel) om alle functies direct toe te passen tijdens de training.

De kosten voor de training bij u op school bedragen 350 euro (excl. btw).

(Maximaal 30 personen)

 

Training aanvragen

Online training

Wij kunnen ook een online training voor u verzorgen via Teams of Google Meet. Hierbij krijgt u 'live' uitleg over alle onderdelen. Natuurlijk is er ruimte voor vragen en kunnen we dieper ingaan op specifieke onderwerpen die voor uw onderwijsinstelling van belang zijn.

De kosten voor een online training bedragen 125 euro (excl. btw).

 

Training aanvragen

Demo aanvragen

Plan een vrijblijvend 1-op-1 gesprek met ons en ontdek alles over de Kwieb ouderapp!