Ziber voor de stichting

Het complete communicatieplatform voor de stichting en de aangesloten basisscholen, kinderopvang en/of kindcentra. Eenvoudig informatie delen met alle medewerkers en ouders van het kindcentrum.

School & opvang eigen presentatie op de website van de stichting

Alle scholen en opvang locaties krijgen op de website van de stichting een eigen presentatie. Via het scholen overzicht op de website van de stichting kunnen bezoekers eenvoudig de locatie van de betreffende school/opvang terug te vinden. Iedere school of opvang wordt kan via zijn eigen Ziber omgeving zijn eigen logo, foto's en beschrijving beheren.

Deel belangrijke pagina's met aangesloten scholen, opvang en kindcentra

De stichting kan via de Ziber Team belangrijke pagina's delen op de websites van de scholen, opvang en kindcentra. Met één druk op de knop deel je de pagina. De stichting houdt deze pagina's in beheer zodat de scholen, opvang en kindcentra hier geen extra werk van hebben.

Bereik als stichting ook de ouders

Ziber vergroot de communicatie tussen de stichting en de aangesloten scholen en opvanglocaties. Daarnaast zorgt Ziber ook voor verbinding tussen de stichting en de ouders van de school. De stichting deelt via de Ziber Team app eenvoudig berichten, foto’s en agendapunten naar de school en ouders.

Privacy first: Verwerkersovereenkomst 3.0

De stichting en de aangesloten scholen moeten voldoen aan de algemene verordeninggegevens school (AVG). Dit betekent dat de school verantwoordelijkheid draagt om de persoonsgegevens van hun leerlingen goed te beschermen. Ziber is aangesloten bij het privacyconvenant onderwijs. Bij Ziber staat betrouwbaarheid en veiligheid voorop en zal blijven doorontwikkelen om de veiligheid en privacy van de leerlingen en uw school te garanderen.

Koepelvoordeel 

Zijn er meerdere scholen waarmee u samen in een koepel/stichting werkt?Per 200 leerlingen ontvangt u dan voor alle scholen die Ziber gebruiken 1% korting tot een max van 15%.

Gratis support

Ons supportteam is gratis te bereiken via de telefoon, e-mail en chat. Ook houden wij u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze webinars en uitgebreide kennisbank. 

Deze koepels/stichtingen gingen u voor

Stichting Pit Ko
Stichting Blosse
Stichting Penta
Zonova
Sarkon
Stichting Surplus
Proominent
Stichting Scoh
Stichting Lucas

Demo aanvragen

Plan een vrijblijvend 1-op-1 gesprek met ons en ontdek alles over de Kwieb ouderapp!