4390908_2149002 (4)

Ziber Team biografie: Vertel iets over jezelf :)

Ziber heeft de Kwieb ouderapp nog persoonlijker gemaakt door een nieuwe functie toe te voegen. Ouders kunnen nu meer te weten komen over de teamleden van jouw school of opvang door middel van een kort persoonlijk verhaal in hun biografie.

Vertel iets over jezelf
De biografiefunctie biedt teamleden de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen en ouders een beter inzicht te geven in wie ze zijn en wat ze doen. In deze biografie kunnen ze bijvoorbeeld hun persoonlijke achtergrond delen, zoals waar ze vandaan komen, hun hobby's en interesses. Daarnaast kunnen ze hun functie en verantwoordelijkheden binnen de school of organisatie beschrijven, evenals hun onderwijsachtergrond en eventuele specifieke expertise.

Ouders kunnen het profiel met de biografie van teamleden bekijken via de Kwieb ouderapp. Met deze nieuwe toevoeging willen we een nog sterkere verbinding tussen ouders en het team van de school/opvang creëren. De biografiefunctie is nu beschikbaar voor alle teamleden en kan eenvoudig worden bijgewerkt via de Ziber Team app.

Tags