4390881_2148400 (2)

Ziber bedankt bezoekers voor geslaagde IPON 2024!

Ziber wil graag alle bezoekers bedanken voor een zeer geslaagde en gezellige beurs tijdens de IPON 2024, de onderwijsinnovatie & ICT-vakbeurs, gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Op 28 en 29 februari stond Ziber prominent vooraan met een opvallende stand, waar we ICT'ers en professionals uit het onderwijs verwelkomden.

Samen blijven we innoveren
Tijdens de beurs hebben we genoten van talloze leuke en leerzame gesprekken met zowel nieuwe als bestaande klanten. Jullie inspireren ons om te blijven innoveren en jullie te voorzien van de beste oplossingen voor het onderwijs.

Onze speciale beursaanbieding
Voor degenen die helaas niet in de gelegenheid waren om onze stand te bezoeken, hebben we goed nieuws! Om je alsnog te laten profiteren van onze beursaanbieding, nodigen we je uit om naar ziber.eu/ipon te gaan.

Met onze speciale beursaanbieding kun je in 2024 starten met Ziber en pas vanaf 2025 betalen.

Ben je al een tevreden Ziber-gebruiker? Tip dan een collega school om ook kennis te maken met Ziber en gebruik te maken van deze speciale aanbieding.
 

We hopen je snel weer te zien!

We willen nogmaals iedereen bedanken die ons heeft bezocht tijdens de IPON 2024 en we kijken ernaar uit om samen te werken aan de toekomst van het onderwijs.

Tags