3738324_734946

Wie heeft er knutselspullen? Meest gestelde vraag tijdens de feestdagen

Sint-Maarten komt eraan! De kinderen zijn op school druk bezig met het maken van een lampion, zodat ze straks op 11 november liedjes kunnen zingen aan de deuren om heerlijk snoep op te halen. 

Feestdagen organiseren

Wanneer de feestdagen eraan komen is het aan de leerkracht de taak om dit weer in goede banen te leiden. Dit vraagt wat organisatie. De Fiep ouderapp helpt de leerkracht graag een handje! 

& nbsp;

Wie heeft er knutselspullen?

Lege (schone) melkpakken, verf, vilt, papier, wie heeft er knutselspullen? Een veel gestelde vraag aan de ouders rondom de feestdagen. Stuur ouders eenvoudig een bericht waarop ze kunnen reageren, zodat de juf of meester van tevoren weet wat ze aan knutselspullen kunnen verwachten.

Welke ouders kunnen helpen?

Nodig eenvoudig de ouders uit om te komen helpen knutselen met de kinderen. Maak via Fiep een activiteit aan, het is zelfs mogelijk een maximumaantal deelnemers in te stellen.

Organiseer een lichtjesavond

Veel scholen organiseren vaak een avond voor de ouders om de lampionnen van de leerlingen te komen bekijken. Of jouw school nu een lichtjesavond, keuvelavond, Sint-Maartenavond organiseert. Met Fiep nodig je eenvoudig alle ouders uit voor een gezellige avond. 

Tags