3901536_989062

Uw Ziber website is sneller!

Misschien heeft u het al gemerkt? Uw Ziber website is aanzienlijk sneller geworden! Ziber heeft onlangs een update doorgevoerd waardoor het inladen van alle websites significant versneld is.

Om de snelheid van de websites te verbeteren is er een nieuwe manier van caching toegevoegd. Dat betekent dat de website aanzienlijk sneller getoond kan worden voor een bezoeker. Daarnaast heeft dit een positief effect op de vindbaarheid van de website, Google hecht veel waarde aan de pagespeed bij het 'waarderen' van een website.

Cache legen

Verschillende onderdelen van uw Ziber website worden op deze manier 'gecached'. Het kan voorkomen dat u een onderdeel op een pagina wijzigt en dat deze wijziging niet direct online te zien is. Dit gebeurt bij onderdelen die niet direct in de pagina staan. Onderdelen zoals een nieuwselement, widget of tabel bijvoorbeeld. Ook wijzigingen die u maakt aan de 'footer' pagina en aan pagina's die boven een 'tagpage' staan zijn niet direct online te zien. Om de wijzigingen van uw website toch direct te zien kunt u tikken op de nieuwe knop 'cache legen' (bovenaan de lijst met pagina's in Gnap). Wanneer u op de knop klikt wordt de cache vernieuwd en ziet u de wijzigingen direct online.

Tags