4201517_1589065 (3)

Start Topic met meerdere personen

Start nu een Topic (chatgesprek) met meerdere personen vanuit Ziber Team.

Meerdere personen

Met Ziber Team kun je nu direct een Topic starten met meerdere ouders en andere teamleden. Na het starten van het gesprek gestart was het eerder wel al mogelijk een extra persoon toe te voegen. Nu is het ook mogelijk direct een groepsgesprek te starten. U kunt tot maximaal 30 personen uitnodigen voor het gesprek. 

Wat is Topics?

Topics is de chatfunctie van Ziber. De Ziber chatfunctie heeft de naam Topics omdat ouders bij het starten van een gesprek eerst een Topic (onderwerp) moeten kiezen, dat vermeldt waar het gesprek over zal gaan.

Met Topics kunt u eenvoudig chatten en eventueel ook afbeeldingen of bestanden delen met de ouders. Wist u, dat wanneer u een gesprek start met anderstalige ouders, de chatgesprekken van Topics ook nog eens compleet vertaald worden naar de taal van de ouder? Wel zo handig! 

Veilige omgeving

Waarom gebruik maken van Topics van Ziber en niet voor WhatsApp? Topics zorgt ervoor dat de informatie die u met ouders deelt, in een een veilige besloten school/opvang online omgeving blijven. Daarnaast heeft u in Ziber Team direct alle ouders en teamleden al in uw scherm en hoeft u niet te zoeken naar telefoonnummers.

Meer weten over Topics?

https://support.ziber.eu/hc/nl/articles/360010453138

Tags