3857154_904976

Parnassys koppeling

Ziber en Parnassys zijn een samenwerking gestart in de uitwisseling van gegevens. De afgelopen periode hebben we daarom gewerkt aan de lancering van een data-koppeling met Parnassys. Hierdoor is het heel gemakkelijk geworden om de schooladministratie te koppelen aan het Ziber-platform en de schoolgegevens actueel te houden in Ziber. 

Wat doet de data-koppeling? 

Via een eenvoudige druk op de knop in Gnap kunt u gegevens vanuit Parnassys synchroniseren met de data in het  Ziber-platform. 

- Nieuwe leerlingen worden automatisch toegevoegd
- E-mailadressen van ouders worden klaargezet voor uitnodigen voor de Kwieb app
- Uitgestroomde leerlingen worden verwijderd
- Groepsindeling wordt overgenomen (ook wijzigingen)
- Subgroepen worden ook overgenomen!
- Leerkrachten (namen & groepsindeling) worden overgenomen 

Subgroepen 

Met de komst van de data-koppeling is een bijkomend voordeel dat niet alleen de groepen vanuit Parnassys worden overgenomen naar Ziber, maar ook de subgroepen! Daardoor wordt het voor het schoolteam veel makkelijker om snel informatie te delen met de juiste groep ouders in Gnap & Kwieb. 

Kinderen die binnenkort op school starten 

Zijn er kinderen die binnenkort op school komen en al in Parnassys zijn ingevoerd? Deze zullen dan ook met de data-koppeling mee worden genomen naar het Ziber platform. U bepaalt vervolgens zelf of u deze ouders al wilt uitnodigen voor Kwieb. Dat regelt u vanuit Gnap. 

Uitnodigen ouders 

Wanneer er nieuwe leerlingen worden ingelezen, zullen de e-mailadressen van de ouders van deze leerlingen vanuit Parnassys ook worden klaargezet in Gnap. U kunt deze ouders vervolgens heel eenvoudig uitnodigen voor de Kwieb app.  

De data-koppeling is vanaf nu beschikbaar 

Wilt u gebruik maken van de data-koppeling met Parnassys? Dan kunt u in dit artikel lezen hoe u uw abonnement bij Ziber kunt uitbreiden en de koppeling kunt activeren. Daarna is het synchroon houden van de administratieve gegevens in Ziber heel eenvoudig geworden. 

Klik hier voor meer informatie en het orderformulier (onderaan de pagina) om uw Ziber abonnement uit te breiden met deze data-koppeling: 

https://support. ziber.nl/hc/nl/articles/360015124397-Koppeling-met-Pasnassys

Het Ziber Team 

Tags