3857264_905147

Opvang, MR en ouderraad een eigen Gnap zone?

Wilt u nog meer uit Kwieb halen met uw onderwijsinstelling? Geef dan ook andere groepen de mogelijkheid de ouders te bereiken via Kwieb door extra Gnap zones toe te laten. Veilig en volledig gescheiden van uw eigen Gnap zone, kunnen zij wel direct de ouders bereiken en dat is best handig! 

Herkent u deze concrete voorbeelden? 

- Een ouderraad die en betaalverzoek wil delen met de ouders?
- De medezeggenschapsraad die de notulen wil delen met de ouders?
- De leerling-redactie die een nieuwsbericht over school wil delen met ouders?
- De kinderopvang die activiteiten wil delen met de ouders?

Met Gnap zones kunt u veilig en eenvoudig deze groepen toestemming geven om informatie te delen met de ouders via de Kwieb app of zelfs de website!  

Toestemming Gnap zone 

Wanneer u een andere Gnap zone toestemming wilt geven om ook informatie te publiceren naar uw Kwieb ouderapp, uw Ziber website of uw Ziber SenseView (tv kanaal) kunt u dat eenvoudig aangeven. Vul daarvoor het formulier “toestemming andere Gnap zone” in en mail deze naar support@ziber.nl. Wij zullen dan de andere Gnap zone deze toestemming geven, zodat ook zij uw ouders kunnen bereiken. 

Wat zien de ouders in Kwieb? 

Ouders zien informatie in Kwieb altijd met een duidelijke bronvermelding erbij, zodat ouders ook weten waar de informatie vandaan komt. Bij een betaalverzoek voor de ouderbijdrage, staat dus duidelijk de naam van de ouderraad en bij een bericht van de opvangorganisatie staat ook het logo en naam van de opvangorganisatie. Dat maakt het allemaal wel zo helder en transparant. 

Veilig 

Wanneer u een andere Gnap zone toestemming geeft om uw ouders te bereiken via uw Ziber kanalen dan gebeurt dit veilig. Dat wil zeggen dat deze andere Gnap zone niet bij de data kan van uw eigen Gnap zone. Alle schoolinformatie is daarmee volledig afgeschermd voor deze andere Gnap zone. Let er wel op dat de andere Gnap zone (in geval zij naar Kwieb mogen publiceren) de school-groepen zien en de namen van kinderen/ouders, zodat ze informatie kunnen delen op verschillende niveaus. 

1 ouderapp voor hele kindcentrum? 

Ziber streeft ernaar dat alle partijen die betrokken zijn bij opvang & onderwijs en een rol spelen in de oudercommunicatie ook eenvoudig gebruik kunnen maken van de Kwieb app en de andere Ziber oudercommunicatiekanalen zoals website en tv-kanaal. Ziet u mogelijkheden voor uw kindcentrum? Dan horen we graag uw feedback via support@ziber.nl.  

Aanvragen?

Gebruik het formulier onderaan op de pagina edu. ziber.nl/tarieven om gratis een extra Gnap zone aan te vragen voor uw school/kindcentrum.

Tags