3769722_777825

Niet Storen!

Stel je meldingen optimaal in

Als leerkracht bepaal je graag zelf wanneer je de meldingen van ouders wilt ontvangen. De ene leerkracht liever tijdens schooltijden de ander misschien liever na school. Misschien ben jij de woensdag wel vrij en wil je dan niet gestoord worden. Met de Gnap app heb jij de controle! 

Meldingen aan/uit

Wanneer je de meldingen van de Gnap app op slaapstand wilt zetten dan kun je de meldingen (tijdelijk) uitschakelen. Wanneer de Gnap app meldingen op uit staan zal je niet gestoord worden. Vervolgens kun je de meldingen zelf weer eenvoudig aanzetten. De meldingen in het meldingen overzicht blijven wel gewoon zichtbaar. 

Niet Storen-schema

Met de Gnap app is het mogelijk voor leerkrachten en niet storen-schema in te stellen. Je bepaalt dan per dag op welke tijden je niet gestoord wil worden. Het schema is ook eenvoudig uit en aan te zetten. 

Push en/of e-mail notificatie

Wist je dat je ook per onderdeel kunt bepalen of je van een melding een push- en/of e-mail notificatie van wilt ontvangen. Kijk op onze supportpagina hoe je dat doet https://support. ziber.nl/hc/nl/articles/360007028257-Meldinginstellingen

Tags