4227080_1675941 (4)

Leerlingenbeheer: zelf leerlingen toevoegen

Wanneer uw school of opvang geen gebruik maakt van een leerlingvolgsysteem, kan de administratie vanaf nu bij Ziber zelf leerlingen aanmaken in het leerlingenbeheer. 

Zelf leerlingen toevoegen

Als administratie gaat u naar het leerlingenbeheer en hier kunt u via een eenvoudig scherm één of meerdere leerlingen toevoegen. Bij het aanmaken van de leerlingen kunt u ook direct de ouders koppelen. 

Leerlingvolgsysteem

Wanneer u gebruikmaakt van een leerlingvolgsysteem (LAS) zoals Parnassys, Esis of voor de opvang Kidsadmin, hebben wij hier een automatische koppeling voor. In dit geval is het natuurlijk niet nodig zelf de leerlingen toe te voegen en wordt dit automatisch voor u gedaan. 

Maakt u geen gebruik van een leerlingvolgsysteem? Dan is het zelf toevoegen van leerlingen voor uw school of opvang misschien een uitkomst. 

Ouders uitnodigen

Wanneer u de leerlingen toevoegt kunt u direct de e-mailadressen van de ouders invoeren. De uitnodigingen voor de ouders worden klaargezet. Wanneer alle leerlingen zijn ingevoerd kunt u met één druk op de knop direct alle ouders een uitnodiging sturen.

Meer weten over het zelf toevoegen van een leerling?

Lees alles over het leerlingenbeheer op https://support.ziber.eu/

Tags