3797855_809562

Betaalverzoeken sturen vanuit de ouderraad

Heeft de ouderraad van jullie school al een eigen Gnap omgeving? Via deze omgeving kan de ouderraad de ouders in de ouderapp eenvoudig betaalverzoeken sturen, berichten delen, activiteiten aanmaken of een poll starten. 

Ouderbijdrage innen

De ouderraad de vrijwillige ouderbijdrage laten innen? Laat de OR via Gnap de ouders een betaalverzoek sturen. De ouders ontvangen het verzoek via de Fiep app en kunnen eenvoudig het bedrag betalen via iDeal. Automatisch wordt de administratie van de ouderraad bijgehouden, dit bespaart een hoop tijd. Wanneer ouders het bedrag nog niet voldaan hebben kan de ouderraad deze een betaalherinnering versturen. 

Betaalverzoeken

Naast het innen van de ouderbijdrage, kan de ouderraad ook betaalverzoeken sturen voor bijvoorbeeld een schoolreis, de feestdagen, (knutsel)materialen, uitstapjes, sportdagen en andere jaarlijks terugkerende activiteiten. 

Andere mogelijkheden

De ouderraad kan van de school ook de mogelijkheid krijgen om naast de betaalverzoeken ook berichten te mogen delen, activiteiten aan te maken of zelfs een poll te starten.

Meer weten over de mogelijkheden voor de ouderraad?

Ga naar https://support. ziber.nl/hc/nl/categories/360000333697-Voor-de-ouderraad-MR

Tags