4127520_1417013 (1)

Asjemenu!

Misschien bent u er ondertussen al aan gewend, Ziber heeft op de desktop versie een nieuw menu gekregen! Deze werkt nu hetzelfde als de mobiele versie wat het bedienen een stuk eenvoudiger en sneller maakt. 

Snellere navigatie in een zwevend menu

Op welk scherm u ook bent, u kunt nu op de desktop direct navigeren naar een ander onderdeel van de app. U hoeft dus niet steeds weer terug langs start. Dit bespaart tijd en werkt een stuk aangenamer. 

Hoofdmenu verdwenen?

Het verouderde hoofdmenu is door de nieuwe slimme navigatie niet meer nodig, en daarmee komen te vervallen. Maar weest gerust, alle onderdelen van het hoofdmenu zijn gewoon terug te vinden in de nieuwe menu (de paars/roze knop rechtsonder) waaronder bijv. pagina's en berichten. 

Alle instellingen in één scherm

Alle instellingen vallen nu ook onder één knop (tandwiel), en alle onderdelen zijn in één scherm geplaatst zodat u niet meer hoeft te zoeken. Deze knop vindt u rechtsboven in de donkerblauwe balk.

Eenvoudig toevoegen via de groene +

Met de grote groene plus-knop kunt u snel een bericht of activiteit aanmaken. Dit is de meest gebruikte functie en vanuit elk scherm kunt u direct een nieuw bericht aanmaken. 

Wij hopen dat u blij bent met deze update! Mocht u nog vragen of feedback hebben dan horen we deze graag via support@ziber.eu 

Tags