4132981_1411671

Ziber genomineerd voor de beste app

Leuk nieuws! Ziber is genomineerd voor de NOT Onderwijsinnovatie Award 2023. De winnaar zal op 24 januari tijdens de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) bekendgemaakt worden. Stem ook op ons en help ons kans te maken op deze mooie Award!

Onderwijs innovatie Award 2023

Ziber staat op 24 t/m 28 januari 2023 weer op de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT). De grootste vakbeurs voor professionals in opvang & onderwijs.

Dit jaar doet Ziber mee met de NOT Innovatie Award, een initiatief van de Jaarbeurs bedoeld om innovaties te stimuleren en deze bekendheid te geven. Een onafhankelijke jury zal de inzendingen beoordelen. 

Innovatie & Inclusiviteit 

Ziber is een complete schoolapp met o.a. het delen van berichten, plannen van activiteiten met deelname, het voeren van chatgesprekken (topics), absentiemeldingen, toestemmingsvragen, privacyinstellingen, gespreksplanner, noodmeldingen en nog veel meer.. 

Naast al deze functies is ons belangrijkste doel: het (online) communiceren met de ouders. Daarbij willen we dat ALLE ouders zich betrokken, dus ook anderstalige ouders.

Afgelopen jaar hebben wij ons daarom volop ingezet om te werken aan de vertaalfunctie. Met trots kunnen wij vertellen dat onze apps nu compleet vertaalbaar zijn. Alle berichten, activiteiten en chatgesprekken die tussen school en ouders plaatsvinden worden allemaal automatisch vertaald. Dit zorgt ervoor dat school en ouder eenvoudig contact met elkaar kunnen hebben en elkaar begrijpen. Op dit moment ondersteunen wij al meer dan 25 talen.

Tevreden ouders :) 

Wij zijn erg blij met alle mooie reviews die wij van ouders hebben mogen ontvangen op onze Ziber ouderapp. We scoren in de app stores zelfs een 4,8 van de 5 sterren van ca. 1500 reviews. Dit laat ons zien dat heel veel ouders tevreden zijn met onze app en dat we op de juiste weg zijn.  

Stem op Ziber!

Graag vragen we jullie om op ons te helpen deze mooie Award te winnen en op ons te stemmen!

https://www.not-online.nl/innovatie-awards-stemformulier/

Tags