(Nood)meldingen versturen naar de ouders

 

Ouders eenvoudig op de hoogte brengen over belangrijke meldingen van de school. Met de Kwieb schoolapp verstuurt u vanuit de school eenvoudig meldingen die de ouders in hun Kwieb app zullen ontvangen. De ouders kunnen zelf bepalen of ze deze meldingen ook nog via pushnotificatie of e-mail willen ontvangen. Zo weet u zeker dat alle ouders op de hoogte zijn van belangrijke mededelingen!

Noodmelding

 

Stelt u zich eens voor... Het weer slaat onverwachts om, code rood wordt afgegeven en de avondvierdaagse waar de school aan meedoet wordt afgelast! Dan is het handig om de ouders van de school in één keer op de hoogte te kunnen brengen. Bij het aanmaken van een noodmelding ontvangen alle ouders onafhankelijk van hun instellingen altijd een pushbericht. Zo weet u zeker dat alle ouders deze noodmelding lezen.

Achtergrond Noodmelding
Melding Instellingen

Meldingen beheer voor ouders

De reguliere meldingen die de school verstuurt ontvangen ouders via de Kwieb app. Daarnaast kunnen zij de melding ook ontvangen via een pushbericht of per e-mail, dit is afhankelijk van hun persoonlijke instellingen.

School, groep of individueel

Met Kwieb kiest u zelf wie de melding moet ontvangen. U heeft keuze uit de hele school, per groep maar ook naar de ouders van een individuele leerling. Dit geeft u veel vrijheid in het versturen van meldingen.

Kwieb aanvragen voor uw school

Wilt uw school gebruik maken van de Kwieb ouderapp of wilt u eerst meer weten?
Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op!

 

Aanvragen