Samenwerken in het kindcentrum met Ziber Connect 

 

Onderwijs, kinderopvang, stichting en ouderraad. Meerdere partijen, 1 ouderplatform. Ziber Connect maakt alle verbindingen mogelijk.

Meerdere partijen, 1 ouderplatform

Binnen het kindcentrum zijn er meerdere partijen (onderwijs, ouderraad, kinderopvang en de stichting) die allemaal communiceren naar één doelgroep: de ouder. Eenvoudig de ouder bereiken via de website, nieuwsbrief, het tv-scherm of de ouderapp Kwieb. Ziber Connect zorgt voor verbinding tussen deze partijen zodat ze naar de ouder kunnen communiceren via één ouderplatform. 

Connect Overview

Samenwerken binnen het onderwijs

Het komt steeds vaker voor dat bij één kindcentrum meerdere scholen samenwerken onder één dak. Ziber Connect zorgt dat de scholen aan de achterkant een eigen omgeving krijgen. Via deze omgeving kunnen de scholen hun berichten plaatsen naar de website, ouderapp, nieuwsbrief of het tv-scherm. Dit via één uiting naar de ouders toe.

Betaalverzoeken sturen vanuit de ouderraad

Voor de ouderraad is het belangrijk te kunnen communiceren met de ouders van de school. Voor het online innen van de vrijwillige ouderbijdrage, de bijdrage voor het schoolreisje maar ook voor het plaatsen van een berichtje of een activiteit. Met Ziber Connect krijgt de ouderraad een eigen omgeving waarmee ze zelf bijv. een betaalverzoek kunnen sturen via de Kwieb app naar alle ouders van de school.

Pagina van de stichting op iedere website

Een pagina van de stichting op de website van de school die de stichting zelf kan beheren. Een bericht plaatsen op de schoolwebsite of het tv-kanaal. Ziber Connect verbindt de stichting met de school. 

Kinderopvang en onderwijs onder één dak

Opvang en school samen op één website waar ieder zijn eigen gedeelte in beheer heeft. De opvang en school zitten steeds vaker onder één dak. Zorg met Ziber Connect daarom voor één uiting naar de ouder toe! 

Alle verbindingen zijn mogelijk met Ziber Connect. Meerdere partijen, 1 ouderplatform. 

Demo aanvragen

Plan een vrijblijvend 1-op-1 gesprek met ons en ontdek alles over de Kwieb ouderapp!