Bovenschools communiceren
Makkelijk communiceren tussen stichtingen en de basisscholen
Voor wie

Stichting Flore en PCOAZ

"Alle bij Stichting Blosse aangesloten basisscholen maken gebruik van een Ziber Education website. Stichting Blosse zelf maakt gebruik van een Ziber Sitehand."


"Integratie van Social Media in de websites van de scholen en de stichting zelf, was voor PCOAZ een belangrijke reden om te kiezen voor de oplossingen van Ziber."

Stichtingen Flore
Stichtingen Boomladder

Basisschool website

Ziber maakt het makkelijk voor het Bovenschools management en de basisscholen. Ziber Education is ideaal voor communicatie tussen het bovenschools management en de basisscholen, binnen de basisschool zelf en tussen school en ouders. Kijk in het portfolio voor voorbeelden van basisscholen.

 

Aanvragen

Digitale schoolkrant

Het versturen van een online nieuwsbrief aan alle scholen is zo gebeurd. Ook het versturen van een digitale schoolkrant van de basisscholen naar de ouders is gemakkelijk te regelen. Je kiest de onderwerpen voor de nieuwsbrief op basis van nieuwsberichten die online staan op de website. Met één druk op de knop ontvangt de directie en anders belangstellende van de scholen een digitale nieuwsbrief in de mailbox.

Stichtingen Schoolkrant
Stichtingen Senseview

Uw eigen school tv

Ziber SenseView is een digital sign oplossing, waarmee je als bovenschoolse stichting en als basisschool informatie kunt publiceren op een scherm. Ideaal voor in de leraren kamer op iedere basisschool. Maar ook handig voor op het bestuurskantoor om zo snel en gemakkelijk de collega’s te informeren. Maar wat dacht u van een scherm in de hal van de school, om zo de ouders te informeren over het komende schoolreisje of de tien minuten gesprekken.

» Vraag een gratis SenseView demo aan

Gemakkelijk CMS

Ieder Ziber product wordt beheert via een gebruiksvriendelijk CMS, Gnap. Dit Ziber CMS wordt gratis meegeleverd en is zo gemaakt dat iedereen (leerkrachten, directie, ict-er van de school, ouderraad enz.) er mee kan werken. En door het instellen van de rechten (via Roleplay), kan iedereen dat doen waar hij of zij voor verantwoordelijk is. Meer over Ziber Gnap.

Stichtingen Gnap

Voordelen van Schoolkrijtje

  • Deel met één klik informatie met alle scholen
  • Alle basisscholen een maatwerk identiteit
  • SLA (Service Level Agreements)
  • Gratis MediaPublisher (CMS)
  • 24/7 Helpdesk
  • Altijd up-to-date

Demo aanvragen

Plan een vrijblijvend 1-op-1 gesprek met ons en ontdek alles over de Kwieb ouderapp!